Ga naar de inhoud
Home » Kantoor Camps & Financieel maatwerk

Kantoor Camps & Financieel maatwerk

Kantoor Camps Financieel maatwerk

Met dit bericht willen wij u informeren dat Kantoor Camps een samenwerking is aangegaan met Financieel Maatwerk. Dankzij deze samenwerking spelen we een klasse hoger op de markt van gepersonaliseerde dienstverlening zowel voor particulieren klanten als KMO’s. Vanaf heden helpen wij u verder op 2 locaties:

Kantoor Camps 
Beverlosesteenweg 288 
3583 Paal 
011/42 14 94 
info@kantoorcamps.be 
www.kantoorcamps.be

Financieel Maatwerk
Boerenkrijgsingel 44D/0.01
3500 Hasselt
011/27 26 44
 info@financieelmaatwerk.eu
 www.financieelmaatwerk.eu

Door de kennis en expertise van beide kantoren te bundelen, spelen we in op de steeds grotere complexiteit van verzekeringen. Daarnaast worden volgende extra diensten aangeboden:
Bancaire diensten; dagdagelijks bankieren, kredietverlening, beleggingen,…
Persoonlijk financieel advies; we werken een financieel plan uit op maat van uw gewenste situatie en begeleiden u doorheen het volledige traject. Samen maken we de juiste keuzes over uw pensioen, vermogen en nalatenschap.


Uiteraard blijven wij uw aanspreekpunt met het bestaande team dat uitgebreid wordt met de medewerkers van Financieel Maatwerk. In de komende tijd zullen we u op de hoogte houden van alle acties met betrekking tot deze samenwerking.
Raadpleeg zeker onze websites voor meer informatie en aarzel niet ons te contacteren indien u hieromtrent verdere vragen heeft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *