Ga naar de inhoud
Home » Deukjes in je auto ? Laat ze herstellen op de AG Car Repair Days

Deukjes in je auto ? Laat ze herstellen op de AG Car Repair Days

Rollende winkelkarren, flinke hagelbuien … Deukjes in het koetswerk zijn haast niet te voorkomen en maken je wagen minder waard. Gelukkig bestaat er een snelle en ecologische manier om ze te verwijderen: Paintless Dent Repair of PDR.

Deukjes weg, zonder lakwerk of nieuwe onderdelen

PDR is een revolutionaire techniek waarbij kleine deukjes uit het koetswerk van een wagen kunnen hersteld worden zonder enig spoor.

Eerst onderzoekt de hersteller je wagen met speciale spiegels en/of lampen, om zo zelfs de allerkleinste deukjes vast te stellen. Is er verder geen lakschade te bespeuren, dan kan de PDR-expert het deukje verwijderen aan de hand van specifieke technieken en gereedschappen. Het deukje wordt als het ware uit het koetswerk ‘gemasseerd’ – zonder kleurverschillen, zonder lakschade, zonder demonteren.

Tot 3 deukjes gratis herstellen … ook voor jouw auto?

Op 5, 6 en 7 mei organiseert AG de Car Repair Days in Brussels Kart Expo voor klanten met een AG-autoverzekering. Tijdens dat evenement kan je deukjes in het koetswerk van je auto laten herstellen volgens de PDR-techniek.

·        tot 3 deukjes kleiner dan een muntstuk van 2 euro

·        door echte carrosserie-experten

·        in slechts 20 minuten

·        volledig gratis!

Boek nu je afspraak

De AG Car Repair Days zijn uniek in België en bijzonder populair, schrijf je dus snel in.

·        Ga naar agcarrepairdays.be.

·        Check of jouw personenwagen in aanmerking komt.

·        Reserveer je tijdslot. Hou daarvoor je contractnummer en autoplaatnummer bij de hand.

Nog meer deukjes te herstellen?

Heb je meer deukjes in je wagen die niet op de AG Car Repair Days hersteld kunnen worden, of die niet in aanmerking komen voor de PDR-techniek? Voorkom dat je wagen nog meer schade oploopt en doe een beroep op een ervaren hersteller.

Ben je klant bij AG? Dan kan je terecht bij een van de herstellers uit het ‘erkend netwerk’ van AG. Je geniet dan onder meer een kwaliteitsgarantie van 3 jaar, een gratis vervangwagen en de rechtstreekse regeling van de factuur.

Nog geen autoverzekering van AG?

 

Kom gerust langs, of bel of mail me voor advies: ik geef graag meer uitleg over de uitgebreide dekkingen en voordelen. Ook voor een offerte kan je bij mij terecht.