De gezondheid van jou en je gezin primeert.

Een bezoek aan het ziekenhuis is zelden aangenaam. Om maar van de bijkomende financiële kater van je verblijf te zwijgen. Daarom is het ten zeerste aan te raden om een hospitalisatieverzekering af te sluiten.

Individuele verzekering

Een hospitalisatieverzekering dekt hoofdzakelijk de medische kosten na de tussenkomst van het ziekenfonds. Voegen we daar nog de ambulante kosten voor en na hospitalisatie en bepaalde zware ziekten aan toe, en we hebben de algemene dekking van een hospitalisatieverzekering.

Verzekeringsmaatschappijen gaan echter nog vaak een stap verder in het aanbieden van dekkingen.

Vraag ernaar bij één van onze medewerkers!

Hospi ziekenfonds vs verzekeringsmaatschappij

De hospitalisatieverzekeringen zijn de laatste jaren sterk in premie gestegen. Er zijn veel nieuwe producten op de markt gezet. Het is dus meer dan ooit nodig om alles goed te vergelijken.

Wij zijn er om jou hiermee te helpen en hebben vaak vergelijkende tabellen als je tussen formules twijfelt. Hierin zitten ook detailvergelijkingen met de ziekenfondsen.

De omvang van de dekkingen is doorgaans veel ruimer bij een verzekeringsmaatschappij dan bij de mutualiteiten, maar ze zijn dan ook een stuk duurder.

Groepsverzekering

Een groepsverzekering wordt afgesloten door een werkgever voor zijn werknemers. Wil je een offerte op maat, klik dan hier en geef ons je ondernemingsnummer door.

Heb je nog vragen?

Geeft deze pagina geen antwoord op jouw vraag? Neem dan meteen contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.