Jouw bedrijfsmaterieel

Jouw bedrijfsmaterieel en koopwaar maken een groot deel uit van je onderneming. Zonder dit kan je bedrijf niet draaien, wat maakt dat je ze best zo goed mogelijk beschermt. Wij helpen je graag jouw gemoedsrust te behouden.

Machinebreuk

Een polis machinebreuk dekt de kosten van herstelling en vervanging van machines in geval van accidentele schade. Je kan  zowel mobiele als vaste machines verzekeren.

Een verzekering Machinebreuk is een ‘Alle risico polis’ en zal dus met andere woorden alle schades dekken, op enkele logische uitzonderingen na.

Elektronica en IT infrastructuur

Op de dag van vandaag zijn computers, tablets, smartphones,… niet meer weg te denken uit onze werkomgeving. Ze helpen ons bij het efficiënt werken maar kunnen ons veel ongemak veroorzaken als ze zelf niet werken door beschadiging, diefstal,…

Het is dan ook een absolute must geworden om je elektronica en IT-infrastructuur optimaal te beschermen.

Vervoerde koopwaren

De verzekering vervoerde koopwaren beschermt je lading tegen beschadiging of diefstal als je rondrijdt met een aanzienlijk kapitaal aan materieel en koopwaar in je voertuig.

Bij elke verzekeraar liggen de waarborgen iets anders, maar laat het vinden van de beste oplossing op maat nu net onze specialiteit zijn.

Heb je nog vragen?

Geeft deze pagina geen antwoord op jouw vraag? Neem dan meteen contact op met één van onze enthousiaste medewerkers.